OVER MIJZELF - Adrie Klop

Van jongs af aan was ik al nieuwsgierig en geïntrigeerd in waarom mensen reageren zoals ze reageren. Waarom gaat de één vluchten en de ander vechten in eenzelfde situatie, waarom heeft de één een onderreactie en de ander juist een overreactie. Hoe reageert men en waarom reageert men zo.
Al meer dan 30 jaar werk ik met hart en ziel in mijn eigen praktijk, psychologenpraktijk Klop. Ik werk vanuit een jarenlange ervaring met het werken met mensen en met het toepassen van een breed scala aan methodieken die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.
 
Het is mijn visie, dat als mensen veel meer uit hun hart zouden leven, de wereld en er mooier uit zal gaan zien.
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart te leren leven (en te leren werken). Hen leren weer de verbinding met wie ze echt zijn aan te gaan en om deze verbinding te bevorderen.
Elk mens verdient het om volledig zichzelf te kunnen zijn.
 
Op het pad waar jij centraal staat, loop ik graag met je mee. Dit doen we in een sfeer van rust en ruimte, waarin je stil kunt staan bij waar je nu in je leven staat, leert wie je bent en waar je naar toe wilt. Belangrijk hierbij is dat jij je op je gemak voelt en dat er een mogelijkheid is om je uit te spreken, waar je dat anders misschien niet kunt.
Betrokkenheid en humor zijn belangrijke elementen in mijn werk.

We gaan samen het avontuur aan, maar jij bepaalt waar je uiteindelijk terecht wilt komen.

Mocht je nog vragen voor mij hebben, dan kun je hier altijd bij mij mee terecht. Via het contactformulier van deze website (of via de e-mail) kun je mij altijd vrijblijvend een berichtje sturen met jouw vraag, klacht of probleem. 
 

- Adrie Klop

psycholoog klop haarlem
Adrie Klop
  • VBAG-geregistreerd
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Ik hoor graag van je!